اگر زخم معده دارید، ۶ ماده غذایی را هر روز بخورید!


تمام چیزایی که برای یه پیتزا خوشمزه لازم داری

زخم معده عارضه ای است که در غشای مخاطی در اثر تولید بیش از حد اسید ایجاد می شود. شایع ترین علت ایجاد زخم معده رشد باکتری های هلیکوباکتر پیلوری است. البته این عارضه می تواند ناشی از مصرف بیش از حد برخی داروها نیز باشد.

زخم معده خود را با درد و سوزش در ناحیه شکم، احساس سنگینی و ریفلاکس، استفراغ و حتی خونریزی معده نشان می دهد. در این میان انواع مختلفی از غذاها وجود دارد که می تواند به تنظیمpHمعده کمک کند و با کاهش اسید معده، علائم این عارضه را کاهش دهد:

هویج: هویج یکی از سبزیجات توصیه شده برای مبتلایان به زخم معده است. این سبزی دارای خواص قلیایی و شفابخش بوده و حتی درمان کننده زخم های روده نیز هست. وجود فیبر در این سبزی منجر به پیشگیری از یبوست و بواسیر می شود.

سیب: با توجه به غلظت بالای مواد مغذی ضروری، سیب یکی از محبوب ترین میوه ها با خاصیت دارویی است. این میوه حاوی اسیدهای آلی بوده که به عنوان تنظیم کننده سیستم گوارش عمل می کنند. مصرف سیب برای تسکین زخم معده، گاستریت، یبوست و اسهال توصیه می شود.

آلوئه ورا: کریستال های گیاه آلوئه ورا خاصیت ضد میکروبی دارند. اگر شما دچار زخم معده هستید، می توانید با مصرف این گیاه تولید بیش از حد اسید و تحریک مخاط معده را کنترل کنید. مصرف آلوئه ورا باعث مهار رشد بیش از حد باکتری های هلیکوباکتر پیلوری می شود و بافت آسیب دیده ناشی از اسید بیش از حد را بازسازی می کند.

موز: این میوه غنی از نشاسته و ترکیبات قلیایی است که پس از جذب در بدن، منجر به تنظیمpHمعده می شوند.خوردن موز به بهبود زخم معده کمک می کند و مواد مغذی آن بافت های آسیب دیده معده را درمان می کنند. مصرف موز ناراحتی ناشی از ریفلاکس اسید و گاستریت را کاهش می دهد.

سیب زمینی: سرشار از نشاسته، فیبر و آنتی اکسیدان ها برای بهبود روند هضم است. سیب‌ زمینی حاوی مولکول‌ ها و ترکیباتی است که خواص آنتی باکتریایی دارد، سوزش شکمی را کاهش می دهد و تورم و ریفلاکس را متوقف می کند.

دانه کتان: وقتی این دانه ها را با آب آغشته می کنید، ماده ژلاتینی اطراف آنها را دربر می گیرد که برای درمان زخم معده بسیار مفید است. مصرف این دانه ها التهاب و سوزش ناشی از زخم معده را کاهش می دهد. دانه های کتان سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ و فیبر است و برای ترمیم بافت معده مفید به نظر می رسد.

 

خرید مواد اولیه آشپزی و شیرینی پزی از دیجی کالا
مواد اولیه آشپزی و شیرینی پزی

منبع : ایرنا

برای مشاهده محصولات بر روی عکس یا نام محصول کلیک کنید . لطفا قیمت نهایی و موجود بودن محصول را در سایت فروشنده بررسی نمایید.

جدیدترین کتابهاب آشپزی
اگر زخم معده دارید، ۶ ماده غذایی را هر روز بخورید!
کتاب آشپزی وشیرینی پزی نسرین اثر نسرین علیپگور نشر تلاش
۳۰,۰۰۰
اگر زخم معده دارید، ۶ ماده غذایی را هر روز بخورید!
کتاب آشپزی دل آرا اثر م. محمدی نشرلوح دانش
۱۵,۰۰۰
اگر زخم معده دارید، ۶ ماده غذایی را هر روز بخورید!
کتاب آشپزی و شیرینی پزی با مایکرویو اثر مهرنوش طلائی انتشارات پل
۲۵,۰۰۰
اگر زخم معده دارید، ۶ ماده غذایی را هر روز بخورید!
کتاب آشپزی و شیرینی پزی گل آرا همراه با خواص میوه ها و سبزیجات اثر مینو تهمتن زاده انتشارات پل
۸۶,۰۰۰
اگر زخم معده دارید، ۶ ماده غذایی را هر روز بخورید!
كتاب آشپزي دارچين اثر پرديس فتحي انتشارات راه معاصر
۴۷,۰۰۰
اگر زخم معده دارید، ۶ ماده غذایی را هر روز بخورید!
کتاب آشپزی رژیمی اتکینز اثر رابرت سی اتکینز انتشارات البرز
۵۰,۰۰۰
اگر زخم معده دارید، ۶ ماده غذایی را هر روز بخورید!
کتاب هنر آشپزی سارینا اثر سیده لیلا موسوی معاف نشر پاناسارینا
۲۰,۰۰۰
اگر زخم معده دارید، ۶ ماده غذایی را هر روز بخورید!
کتاب آشپزی ندا اثر ندا تارفی نشر پیام فرهیختگان
۲۰,۰۰۰
جدیدترین کتابهاب آشپزی
اگر زخم معده دارید، ۶ ماده غذایی را هر روز بخورید!
کتاب آشپزی کم چرب اثر جمعی از نویسندگان نشر محمد
۶۲,۰۰۰
اگر زخم معده دارید، ۶ ماده غذایی را هر روز بخورید!
کتاب مرجع آشپزی بین المللی اثر زهرا فرخی نشر نوروزی
۵۰,۰۰۰
اگر زخم معده دارید، ۶ ماده غذایی را هر روز بخورید!
کتاب آشپزی وشیرینی پزی نسرین اثر نسرین علیپور صاحبی نشر تلاش
۲۵,۰۰۰
اگر زخم معده دارید، ۶ ماده غذایی را هر روز بخورید!
کتاب آشپزی با قارچ مریم اثر مریم بیگ انتشارات هوشیار قصر
۲۵,۰۰۰
اگر زخم معده دارید، ۶ ماده غذایی را هر روز بخورید!
کتاب آشپزی غذاهای شمالی اثر اعظم بابایی ساحلی نشر پرسون
۲۵,۰۰۰
اگر زخم معده دارید، ۶ ماده غذایی را هر روز بخورید!
کتاب آشپزی با قارچ اثر علیرضا علی محمدی نشر پرتو خورشید
۲۵,۰۰۰
اگر زخم معده دارید، ۶ ماده غذایی را هر روز بخورید!
کتاب آشپزی محیا اثر محیا آقا خانی انتشارات انجام کتاب
۶۰,۰۰۰
اگر زخم معده دارید، ۶ ماده غذایی را هر روز بخورید!
کتاب آموزش آشپزی گیاهی غذا های ایرانی و فرنگی اثر بزگمهر گل بیدی انتشارات بهجت
۷۵,۰۰۰
نمایش بیشتر
دکمه بازگشت به بالا