طرز تهیه بادمجان گوده؛ غذای جذاب گیلانی

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest


تمام چیزایی که برای یه پیتزا خوشمزه لازم داری

بادمجان گوده، یک غذای گیلانی است که از بادمجان، گردو و رب انار استفاده شده است.

مواد لازم برای تهیه بادمجان گوده:

  • بادمجان بزرگ ۲ عدد
  • گوجه فرنگی ۲ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • سیر ۵ حبه
  • گردو ۱.۵ پیمانه
  • جعفری تازه ساطوری ۶ قاشق غذاخوری
  • رب انار ۱/۴ پیمانه
  • تمر هندی ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه و دستور پخت بادمجان گوده:

۱. پوست بادمجان‌ها را گرفته و روی آن‌ها نمک بمالید، سپس چند ساعت در آب خنک قرار دهید تا آب قدری سیاه شده و تندی بادمجان‌ها را بگیرد.

۲. آب بادمجان را عوض کرده و این عمل را تکرار کنید تا مواد سیاه رنگ، نفخ زا و سست کننده‌ی آن در آب داخل شده و با آب دور ریخته شوند.

۳. سپس با آب سرد آن‌ها را شسته و با چاقو یک برش طولی روی آن‌ها ایجاد کنید. عمق برش به اندازه‌ای باشد که دو طرف بادمجان‌ها از هم جدا نشود.

۴. در یک تابه کمی روغن ریخته و اطراف بادمجان‌ها را در آن سرخ کنید تا طلایی شوند.

۵. سر گوجه فرنگی‌ها را جدا کرده و با یک قاشق داخل آن‌ها را خارج کنید.

۶. گوشت داخل گوجه فرنگی‌ها را با استفاده از غذاساز یا مخلوط کن، پوره کنید، کمی نمک و فلفل به آن اضافه کرده و کنار بگذارید.

۷. تمر هندی را در نصف لیوان آب جوش ریخته، چند دقیقه صبر کنید تا نرم شود و سپس با قاشق هم بزنید تا در آب حل شود. سپس از صافی عبور دهید.

۸. پیاز را خیلی ریز خرد کرده و در تابه با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود.

۹. سیر له شده یا رنده شده را به پیاز اضافه کنید و با هم کمی تفت دهید.

۱۰. گردو را در غذاساز پودر کنید یا با چرخ گوشت چرخ کنید و به تابه اضافه کنید در حد چند ثانیه تفت دهید.

۱۱. سپس جعفری ساطوری شده را اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید تا آب آن کشیده شود.

۱۲. نمک، فلفل، رب انار و تمر هندی را اضافه کرده، با هم مخلوط کنید، اگر مخلوط سفت بود کمی آب جوش اضافه کنید تا کمی رقیق شود و سپس از روی حرارت بردارید. داخل بادمجان‌ها و گوجه‌ها را با مواد پر کنید و سر گوجه‌ها را روی آن‌ها قرار دهید.

۱۳. پوره گوجه فرنگی را در یک قابلمه ریخته و بادمجان‌ها و گوجه‌ها را روی آن بچینید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و در آن را ببندید. فرصت دهید تا بادمجان‌ها و گوجه‌ها کاملا پخته شوند.

۱۴. پس از حدود ۴۰-۳۵ دقیقه غذا حاضر است.

 

خرید مواد اولیه آشپزی و شیرینی پزی از دیجی کالا
مواد اولیه آشپزی و شیرینی پزی

منبع : ایرنا

برای مشاهده محصولات بر روی عکس یا نام محصول کلیک کنید . لطفا قیمت نهایی و موجود بودن محصول را در سایت فروشنده بررسی نمایید.

جدیدترین کتابهاب آشپزی

کتاب آشپزی وشیرینی پزی نسرین اثر نسرین علیپگور نشر تلاش
۳۰,۰۰۰

کتاب آشپزی دل آرا اثر م. محمدی نشرلوح دانش
۱۵,۰۰۰

کتاب آشپزی و شیرینی پزی با مایکرویو اثر مهرنوش طلائی انتشارات پل
۲۵,۰۰۰

کتاب آشپزی و شیرینی پزی گل آرا همراه با خواص میوه ها و سبزیجات اثر مینو تهمتن زاده انتشارات پل
۸۶,۰۰۰

كتاب آشپزي دارچين اثر پرديس فتحي انتشارات راه معاصر
۴۷,۰۰۰

کتاب آشپزی رژیمی اتکینز اثر رابرت سی اتکینز انتشارات البرز
۵۰,۰۰۰

کتاب هنر آشپزی سارینا اثر سیده لیلا موسوی معاف نشر پاناسارینا
۲۰,۰۰۰

کتاب آشپزی ندا اثر ندا تارفی نشر پیام فرهیختگان
۲۰,۰۰۰
جدیدترین کتابهاب آشپزی

کتاب آشپزی کم چرب اثر جمعی از نویسندگان نشر محمد
۶۲,۰۰۰

کتاب مرجع آشپزی بین المللی اثر زهرا فرخی نشر نوروزی
۵۰,۰۰۰

کتاب آشپزی وشیرینی پزی نسرین اثر نسرین علیپور صاحبی نشر تلاش
۲۵,۰۰۰

کتاب آشپزی با قارچ مریم اثر مریم بیگ انتشارات هوشیار قصر
۲۵,۰۰۰

کتاب آشپزی غذاهای شمالی اثر اعظم بابایی ساحلی نشر پرسون
۲۵,۰۰۰

کتاب آشپزی با قارچ اثر علیرضا علی محمدی نشر پرتو خورشید
۲۵,۰۰۰

کتاب آشپزی محیا اثر محیا آقا خانی انتشارات انجام کتاب
۶۰,۰۰۰

کتاب آموزش آشپزی گیاهی غذا های ایرانی و فرنگی اثر بزگمهر گل بیدی انتشارات بهجت
۷۵,۰۰۰

پربازدید ترین مطالب

دکمه بازگشت به بالا