طرز تهیه مرغ هندی؛ هزار طعم جذاب

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

 

 

 

 

غذاهای ایرانی هر چقدر هم که لذیذ باشند، تکرار آنها اذیتمان می‌کند و نیاز به برنامه‌های غذایی متفاوت داریم. غذاهای هندی می‌تواند یکی از این جایگزین‌ها باشد تا برنامه غذایی جذابی را داشته باشیم.

مواد لازم برای مرغ پنجابی :

  • کره: ۲ قاشق سوپخوری
  • زیره سبز: ۱ قاشق چایخوری
  •  پباز رنده شده و آب گرفته:  ۱ عدد
  • سیر: ۵ حبه
  • زنجبیل تازه: ۲ قاشق سوپخوری
  • گوجه فرنگی خرد شده: ۱ عدد
  • رب گوجه: ۱ قاشق سوپخوری
  • ادویه گرام ماسالا: ۱ قاشق سوپخوری
  • زرد چوبه: ۱ قاشق مرباخوری
  • فلفل چیلی قرمز خرد شده: ۱ عدد
  • ران مرغ: ۲ عدد

طرز تهیه و دستور پخت مرغ هندی:

۱. کره  را به همراه مقداری روغن روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود سپس دانه زیره را در آن تفت دهید پیاز را به قابلمه بیافزایید تا شفاف شود سیر زنجبیل را اضافه کنید سپس گوجه و رب گوجه، گراماسالا، زردچوبه، فلفل چیلی و آب را بیافزایید تا جوش بیاید حرارت را ملایم کنید تا ۵ دقیقه بپزد بعد تکه های مرغ را بیافزایید تا کاملا به سس آغشته شود و ۴۰ دقیقه بپزد.

منبع : ایرنا

پربازدید ترین مطالب

دکمه بازگشت به بالا