طرز تهیه کرم کارامل در خانه

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest



دسرها همیشه جذاب‌ترین بخش وعده‌های غذایی هستند؛ چون می‌دانیم هرچقدر هم که شام و ناهار هیجان‌انگیزی بخوریم، باز هم چیز جذاب‌تری در انتظارمان است.

مواد لازم برای تهیه کرم کارامل:

  • تخم مرغ: ۵ عدد
  • شکر: ۲۲۰ گرم
  • شیر: نیم لیتر
  • وانیل: نصف قاشق مرباخوری

طرز تهیه و دستور پخت کرم کارامل:

۱. ابتدا ۷۰ گرم شکر را به همراه دو قاشق آب روی حرارت کم قرار دهید و هم بزنید تا طلایی شود.

۲. حالا نصف لیوان آب به آن اضافه کرده اجازه دهید بجوشد، بعد از اینکه شربت قوام آمد شعله را خاموش کرده و در ظرفی بریزید و همه جای ظرف را آغشته کنید.

۳. حالا به سراغ درست کردن کارامل بروید، باقی مانده شکر را به همراه شیر در قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید .

۴. بعد از اینکه شیر و شکر جوشید زیر شعله را خاموش کنید و اجازه دهید مواد خنک شود.

۵. در این فاصله تخم مرغ‌ها را در ظرفی بشکنید و در صورت سالم بودن آنها را هم بزنید و وانیل را به تدریج اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

۶. تخم مرغ‌ها را به شیر سر شده افزوده و خوب هم بزنید، مواد را در ظرف آغشته به شربت ریخته و با حرارت ۳۵۰ درجه قرار دهید و اجازه دهید ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه بماند.

۷. بعد از سپری شدن زمان مورد نظر کارامل را از فر بیرون آورده و بعد از خنک شدن در یخچال بگذارید تا سرد شود.

 

خرید مواد اولیه آشپزی و شیرینی پزی از دیجی کالا
مواد اولیه آشپزی و شیرینی پزی

منبع : ایرنا

پربازدید ترین مطالب

دکمه بازگشت به بالا