طرز تهیه کیک کرامبل سیب

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest



خراسان/ کیک کرامبل سیب، عصرانه‌ای دلچسب با ظاهری زیبا و متفاوت است. توصیه می‌کنیم این کیک خوشمزه و مقوی را تا ولرم است با بستنی ساده سرو کنید.

مواد لازم برای رویه کیک

آرد – یک پیمانه
شکر قهوه‌ای روشن – یک دوم پیمانه
دارچین – ٢ قاشق چای‌خوری
کره – ٩٠گرم

مواد لازم برای روی کیک

آرد – ۱۵۰گرم
تخم مرغ – دوعدد
کره -١٨٠گرم
شکر قهوه‌ای روشن – یک پیمانه
شیر – ٣قاشق سوپ خوری
بکینگ پودر- یک قاشق مرباخوری
نمک – یک چهارم قاشق چای‌خوری
سیب – دوعدد (سیب زرد بهتراست)
رنده پوست لیمو – کمی

طرز تهیه:

۱- ابتدا مواد رویه (کرامبل) را آماده می‌کنیم.

۲- کره سرد را با شکر قهوه‌ای و دارچین مخلوط می‌کنیم و خوب ورز می‌دهیم مواد را مثل خرده نان در می‌آوریم و در فریزر می‌گذاریم تا کره باز نشود.

۳- ١٨٠گرم کره را تکه تکه و با شکر مخلوط می‌کنیم وقتی خوب حل شد تخم مرغ‌ها را یکی یکی اضافه می‌کنیم.

۴- آرد، بکینگ پودر و رنده پوست لیمو را هم به آن می‌افزاییم و در آخر شیر را هم اضافه می‌کنیم.

۵- حالا خمیر را در قالب با ارتفاع کم می‌گذاریم و سیب‌ها را نازک ورقه می‌کنیم و روی مواد کیک می‌گذاریم، خمیر کرامبل را که داخل فریزر بود روی سیب‌های چیده شده می‌ریزیم (به شکل خرده نان باشد) و داخل فر با دمای ۱۶۰ درجه به مدت نیم ساعت می‌گذاریم.

۶-بعد از طلایی شدن آن را بیرون می‌آوریم و با پودر دارچین معطر می‌کنیم.

۷-برای برش دادن حتما اجازه دهید کیک سرد شود. این کیک پاییزی در کنار بستنی وانیلی بسیار خوشمزه است.

نکته:دسر کرامبل به دسری گفته می‌شود که از لایه میوه مزه دار به همراه یک لایه رویی ترد و برشته تشکیل شده است. بعد از این که این لایه‌ها روی هم قرار می‌گیرد، داخل فر قرار داده می‌شود تا بپزد.

 

خرید مواد اولیه آشپزی و شیرینی پزی از دیجی کالا
مواد اولیه آشپزی و شیرینی پزی

منبع : آخرین خبر

پربازدید ترین مطالب

دکمه بازگشت به بالا